Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Blended opleidingSupervisietraject Opsteller

Ben jij familieopsteller en/of organisatieopsteller en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Wil je je ambacht verder brengen en ondertussen met de nieuwste inzichten gevoed worden? De opleiding Supervisietraject Opsteller verdiept je kennis en stijl!

Voor wie?

Voor familie- en/of organisatieopstellers die hun praktijkervaring en vaardigheden verder willen ontwikkelen en verdiepen.

Doel van de opleiding

Tijdens dit intensieve traject van 2 supervisie praktijkdagen en 5 online supervisie bijeenkomsten ontwikkel je zowel fysiek als online je begeleiderschap verder.

Programma

Je verdiept jouw vakkennis en ervaring als opsteller zowel in een ‘live’ setting alsook in een online setting. Je kunt je ervaringen, vragen en ideeën uitwisselen met collega’s, terwijl je vlieguren maakt als opsteller en leert van de opstellingen die anderen begeleiden. Dit supervisie traject zal je ook helpen je eigen stijl verder te vinden en verfijnen.

Tijdens de 2 praktijkdagen begeleidt iedereen een opstelling en krijg supervisie. Tijdens de 5 online bijeenkomsten gaan wij met elkaar de diepte in over de uitdagingen waar jij mogelijk tegenaan loopt (of gelopen bent) als opsteller. We delen nieuwe inzichten en werkwijzen en is er ruimte om een opstelling online te begeleiden met het programma SystemicVR.

 

Tijdens het traject krijg je een licentie van het programma SystemicVR die speciaal ontwikkeld is voor het online Systemisch werk.

Toelating

Voor deze opleiding heb je een afgeronde opleiding tot familie- en/of organisatieopsteller nodig.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Gespreide betaling is mogelijk zonder meerkosten. Voor het maken van afspraken omtrent gespreide betaling kun je contact opnemen met de administratie via info@hellingerinstituut.nl.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze opleiding vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.