Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Agenda

Workshop

Familieopstellingen 2-daagse

Trainer

Bibi Schreuder

Locatie
  • De Drie Essen
  • Middelberterweg 13b
  • 9723 ET, Groningen
Prijs

€ 275,-

Aantal dagen

2 dagen

Startdatum

7 december 2023

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle dagen

Workshop

Familieopstellingen 2-daagse

Inleiding

De workshop Familieopstellingen is een kennismaking met de systemische dynamiek binnen families. Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk of hoe het is om representant te zijn? Of heb je een persoonlijk vraagstuk dat je zou willen bespreken? In deze tweedaagse workshop maak je kennis met verschillende aspecten van familieopstellingen. We werken met door deelnemers ingebrachte cases en ontdekken verschillende thema’s binnen het systemisch werk. Door de opstelling van jezelf of een ander te beleven kun je nieuw inzicht krijgen op eigen (onbewuste) vragen.  

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, weleens een familieopstelling willen meemaken en/of een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Doel van de workshop

Na het afronden van de workshop Familieopstellingen:

  • heb je een eerste indruk en ervaring van systemisch werk
  • heb je nieuwe inzichten in je eigen familieachtergrond
  • heb je ervaring opgedaan als representant
  • weet je wat de grondslag van je vraagstuk is
  • is er een nieuwe beweging in gang gezet

Programma

We starten deze tweedaagse workshop met een korte inleiding over systemisch werk. Daarna gaan we aan de slag met opstellingen. Alle ingebrachte cases kunnen behandeld worden. Tijdens het begeleiden van opstellingen zullen de interventies waar mogelijk en gepast hardop geduid worden.

Toelating

Voor de workshop Familieopstellingen zijn geen toelatingseisen. 

Praktische informatie

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze opleiding vrij van BTW.

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet, maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt. In dat geval nemen we contact met je op.

Naam(Vereist)

2 dagen

7 december 2023
Dag 1: 09:30 - 17:00Bibi SchreuderGroningen
8 december 2023
Dag 2: 09:30 - 17:00Bibi SchreuderGroningen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.