Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Agenda

Retraite

Systemisch Persoonlijk Leiderschap Retreat

Trainer

Barbara Hoogenboom

Locatie
  • Nieuw Leven
  • Kadijksweg 8
  • 1791 LT, Den Burg (Texel)
Prijs

€ 1695,-

Aantal dagen

3 dagen

Startdatum

12 juni 2024

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle dagen

Retraite

Systemisch Persoonlijk Leiderschap Retreat

Al de nodige leiderschapstrainingen gehad, maar -als je eerlijk bent-, toch nog steeds de dans ontsprongen als het over jou gaat?

Deze leiderschapsretreat heeft helemaal niets te maken met je organisatie. En heeft álles te maken met jou. En met wat jij onbewust meeneemt. Of met wat je achter hebt gelaten, maar toch nodig hebt. Met je triggers, je angsten en ook met jouw vólle potentieel. Met jouw parels en patronen. 

Deze retreat wordt een deepdive in jezelf. Een herontmoeting met jezelf misschien wel. Een time out uit de hectiek van alle dag. Die time out begint al op de boot vanaf Den Helder naar Texel. 

Deze dagen zijn niet bedoeld voor mensen die vooraf precies willen weten waar ze aan toe zijn. Als je je aanmeldt, word je gevraagd iets te schrijven over jouw situatie, je ontwikkelwensen en wat je zoekt in deze retreat. Vanuit de collectieve behoeftes zal het programma voor deze drie dagen vorm krijgen. Deze retreat is bedoeld voor mensen op een positie van leiderschap ín een organisatie met minimaal 8 jaar leiderschapservaring.

 

Onderdelen die je erin mag verwachten zijn:

  • Natuur en ruimte op Texel ervaren

  • Een aantal opstellingen rondom persoonlijke leiderschapsvragen

  • Reflectie en leren in het collectief, in kleine groepjes en alleen 

  • Heerlijke eigen kamer met badkamer in een fantastische groepsvilla

  • Inclusief 2 x ontbijt, 3 x lunch en 2 x diner

Deze retreat wordt gegeven door Barbara Hoogenboom, in samenwerking met de Systemic Business School.

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet, maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt. In dat geval nemen we contact met je op.

Naam(Vereist)

3 dagen

12 juni 2024
Dag 1: 09:30 - 17:00Barbara HoogenboomDen Burg (Texel)
13 juni 2024
Dag 2: 09:30 - 17:00Barbara HoogenboomDen Burg (Texel)
14 juni 2024
Dag 3: 09:30 - 17:00Barbara HoogenboomDen Burg (Texel)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.