Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

BHI in Corona tijd

Ons beleid in het aangezicht van de ontwikkelingen rond Corona.

Update 24 juni 2021

Omdat het kabinet verwacht dat het aantal nieuwe ziekenhuisopnames snel af blijft nemen, worden een aantal maatregelen versoepeld per 26 juni 2021. Voor onze bezoekers, deelnemers en medewerkers betekent dit:

  • We nemen de basisregels in acht. Dit betekent veelvuldig handen wassen, afstand houden en testen bij klachten die passen bij het coronavirus
  • Mondkapjes zijn niet verplicht wanneer er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Waar dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij oefeningen, een opstelling, gebruik van de toiletten en het elkaar passeren in kleinere ruimtes, adviseren we je wel een mondkapje te dragen.

Aanvullende maatregelen

Vanaf 26 juni zullen onze aanvullende maatregelen vervallen. Dit betekent dat:

  • We geen gebruik meer maken van de Covid-triage
  • We geen spatschermen meer zullen gebruiken. Wanneer er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, draag je een mondkapje. Uiteraard zijn de spatschermen nog wel beschikbaar, wanneer cursisten dit prettig (-er) vinden, kunnen deze schermen geplaatst worden.

 

 

 

 

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens en organisatie.