Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

`

Aanbod

Workshop

Workshop Familieopstellingen 2-daagse

Details

Trainer

Yvonne Lonis

Locatie

De Paddestoel

Kometensingel 175

1033 BE, Amsterdam

Prijs

€ 275,-

Cursusdagen

2 dagen

Startdatum

21 september 2020

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Workshop Familieopstellingen 2-daagse

Inleiding

Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk, of hoe het is om representant te zijn? Of misschien heb je een vraagstuk wat je zelf graag wil inbrengen. In deze twee dagen maak je kennis met familieopstellingen. We werken met ingebrachte cases. In een opstelling komen veel thema’s langs. Door het beleven van de opstelling van jezelf of een ander, komt er een proces op gang, waarin verheldering op eigen (onbewuste) vragen kan ontstaan.  

Meer info

Voor wie? De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een familieopstelling willen meemaken en/of voor mensen die een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Dit kun je na het afronden van de workshop:

  • Je hebt nieuwe inzichten in je eigen familieachtergrond
  • Je hebt ervaring opgedaan als representant
  • Je hebt geleerd wat de grondslag van je vraagstuk is
  • Er is een nieuwe beweging in gang gezet
  • Je hebt een eerste indruk en ervaring van systemisch werk

Programma Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. Tijdens het begeleiden van opstellingen zal waar mogelijk en gepast, de interventies hardop geduid worden. Bij deze tweedaagse workshop kunnen alle ingebrachte cases behandeld worden.

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

2 Cursusdagen

21 september 2020
Dag 1: 09:30 - 17:30Yvonne LonisAmsterdam
22 september 2020
Dag 2: 09:30 - 17:30Yvonne LonisAmsterdam

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

x

Vraag een brochure aan

Leer hoe TOPS al jouw processen kan ondersteunen, van order tot factuur en van planning tot margecalculatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]