Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Workshop

Online Workshop Conflict in Organisaties

Details

Trainers

Yvonne Lonis

Petra van de Kop

Locatie

De Zeven Linden

Middelberterweg 13a

9723 ET, Groningen

Prijs

€ 345,-

Cursusdagen

2 dagen

Startdatum

28 oktober 2020

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 6 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Online Workshop Conflict in Organisaties

Inleiding

Conflict in organisaties, probleem of oplossing? Een systemische aanpak om te begrijpen en te interveniëren.

Een tweedaagse workshop voor hen die te maken hebben met gedoe, weerstand en conflict in organisaties, zoals: managers, bedrijfseigenaren, leiders, mediators, coaches en adviseurs.

Je leert kijken naar de systemen en patronen die een rol kunnen spelen in conflicten.  Welke systemen brengen de partijen in dit conflict? Aan wie of wat zijn zij onbewust loyaal in het hebben van dit conflict? En aan wie of wat ben je loyaal vanuit je eigen rol? En wat voor interventies kun je vanuit dit systemische perspectief toevoegen aan alles wat je al weet en kunt?

Meer info

Ingrediënten van de workshop:

  • Introductie hoe systemen werken vanuit een systemisch fenomenologisch perspectief en hoe conflicten daarin een rol spelen.
  • Ervaren wat de rol van conflicten is in je eigen organisatie, inbreng van eigen casuïstiek en inzichten ophalen.
  • Uitleg en verkenning (met mini-opstelling en/of oefeningen) van een aantal systemische patronen over hoe personen en teams als symptoom betrokken kunnen zijn in conflict en gedoe. 

Voor wie?

Professionals die in organisaties werken en die te maken hebben met conflicten en/of moeilijke werkrelaties. Het 'te maken hebben met’ kan ofwel zijn omdat je zelf in een dergelijke situatie verkeert, of omdat je op de een of andere manier moet bemiddelen in conflictsituaties.

Aanmelden

2 Cursusdagen

28 oktober 2020
Dag 1: 10:00 - 18:00Yvonne Lonis, Petra van de KopGroningen
29 oktober 2020
Dag 2: 09:30 - 17:30Yvonne Lonis, Petra van de KopGroningen

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.