Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

`

Aanbod

Workshop

Workshop Familieopstellingen 1-daagse

Details

Trainer

Marion Latour

Locatie

De Zeven Linden

Middelberterweg 13a

9723 ET, Groningen

Prijs

€ 165,-

Cursusdagen

1 dag

Startdatum

14 september 2020

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Workshop Familieopstellingen 1-daagse

Inleiding

Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. Tijdens het begeleiden van opstellingen zal waar mogelijk en gepast de interventies hardop geduid worden. In een opstelling komen zoveel thema's langs, dat de kans groot is dat al door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces opgang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste) vragen ontstaat en je systemische bewustzijn wordt aangewakkerd.

 

Meer informatie

Na een workshop familieopstellingen zal nog een tijdlang een proces in werking zijn. Of je nou zelf een opstelling gedaan hebt of opstellingen van anderen hebt bijgewoond.  Na deze workshop:

  • Heb je nieuwe inzichten;
  • Lang verdrongen geschiedenis komt meer op de voorgrond;
  • Leer je wat de grondslag van je vraagstuk is;
  • Is er een nieuwe beweging in gang gezet.

Voor wie? De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een familieopstelling willen meemaken en / of voor mensen die een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling. Programma Bij deze eendaagse workshop kunnen er ongeveer 5 cases behandeld worden. 

 

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

1 Cursusdag

14 september 2020
Dag 1: 10:00 - 18:00Marion LatourGroningen

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

x

Vraag een brochure aan

Leer hoe TOPS al jouw processen kan ondersteunen, van order tot factuur en van planning tot margecalculatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]