Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Workshop

Online workshop In- en uitzoomen op je ZZP-schap

Details

Trainer

Maaike van der Heiden

Prijs

€ 240,-

Cursusdagen

2 dagen

Startdatum

30 oktober 2020

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 6 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Online workshop In- en uitzoomen op je ZZP-schap

Inleiding

Binnen systemisch werk is er vaak sprake van een verdeling; organisatie systemen en familie systemen. Maar hoe zit dat dan als je ZZP'er bent? Eigenlijk heb je zelfs te maken met meer systemen vanuit deze plek, dan wanneer je in een organisatie werkt. Hoe zit het eigenlijk met erbij horen? Hoor je er tijdelijk bij of anders bezien; wat ben je eigenlijk voor je opdrachtgever, welke systemische functie heb jij daar?

Of hoe komt het dat je toch iedere keer op een plek komt waar anderen hun handen niet aan willen branden?

Wat gaan we doen? 

Veel. Deze twee dagen staan vol in teken van jouw product/dienst/markt/achtergrond etc. We gaan oefeningen doen rondom Leidende Principes, we doen product/markt opstellingen (waarin je kan kijken hoe de markt op een product reageert), we kijken naar de Agens/Communio verdeling binnen je werk en je maakt contact met jouw potentieel, we bekijken jouw plek ten opzichte van je opdrachtgever(s) en we verkennen vier bewegingen richting de toekomst. 

Na deze twee dagen:

  • heb je meer inzicht in je eigen patronen
  • is je zakelijke kompas meer helder
  • heb je meer bewustzijn over je plek
  • heb je meer markt-informatie over je product of dienst
  • heb je meer contact met jouw potentieel
  • heb je kennis gemaakt met de basis van systemisch werk

Programma:

De workshop zal online plaatsvinden. Je gaat veel oefenen met de andere deelnemers en er zijn oefeningen die je individueel uitvoert in je eigen ruimte. We werken met het platform Zoom. Voor aanvang van de workshop ontvang je de Zoomlink voor deelname en nog wat praktische informatie. De werktijden op 30 en 31 oktober zijn als volgt: 09:30 - 12:45  Ochtendprogramma, met een pauze van ongeveer een half uur. 12:45 - 14:00  Lunchpauze. 14:00 - 17:30  Middagprogramma, met een pauze van ongeveer een half uur.

De werkvormen zijn afwisselend. Soms in duo’s, soms in kleine groepjes, andere momenten met de gehele groep. We raken aan persoonlijke onderwerpen, maar we hebben net zoveel focus op de zakelijke kant. Het is goed om te weten dat we niet helemaal in de systemische theorie duiken, maar we nemen je wel mee in een introductie over systemen.

Voor wie?

Voor iedere ZZP’er die zijn werkzaamheden, producten of diensten eens onder de loep wil leggen. Je hoeft geen kennis te hebben van systemisch werk, iedereen is welkom.

Wanneer?

30 en 31 oktober

 

 

 

 

 

Aanmelden

2 Cursusdagen

30 oktober 2020
Dag 1: 10:00 - 18:00Maaike van der Heiden
31 oktober 2020
Dag 2: 09:30 - 17:30Maaike van der Heiden

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.