Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Online

Workshop online opstellingen

Details

Trainer

Marion Latour

Prijs

€ 95,-

Cursusdagen

1 dag

Startdatum

23 oktober 2020

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle cursusdagen

Online

Workshop online opstellingen

Opstellingen zijn ook heel goed online mogelijk. Na een korte inleiding over hoe systemen werken, worden er met hulp van het programma SystemicVR opstellingen gedaan. Het lijkt op opstellingen die wij ook fysiek in dezelfde ruimte doen maar dan virtueel en in 3D. De vraagsteller kan de opstelling vanuit verschillende posities bekijken en zelfs door de ogen van de representanten.

Tijdens het begeleiden van opstellingen zal waar mogelijk en gepast de interventies hardop geduid worden. In een opstelling komen zoveel thema's langs, dat de kans groot is dat al door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces opgang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste) vragen ontstaat en je systemische bewustzijn wordt aangewakkerd.

 

MEER INFORMATIE

Na een workshop opstellingen zal nog een tijdlang een proces in werking zijn. Of je nou zelf een opstelling gedaan hebt of opstellingen van anderen hebt bijgewoond. 

Na deze workshop:

·      Heb je nieuwe inzichten;

·      Lang verdrongen geschiedenis komt meer op de voorgrond;

·      Leer je wat de grondslag van je vraagstuk is;

·      Is er een nieuwe beweging in gang gezet.

·      Je hebt kennis gemaakt met het systemische perspectief, door deelgenomen te hebben        aan/getuige te zijn van cases van jezelf en/of van anderen.

VOOR WIE?

De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een online opstelling willen meemaken en / of voor mensen die een persoonlijke vraag  of een organisatievraagstuk willen onderzoeken met een opstelling. Bij deze workshop van 4 uur kunnen er ongeveer 3 cases behandeld worden. 

Wij maken gebruik van Zoom tijdens de online workshop en er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Prijs: €95,- 

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

1 Cursusdag

23 oktober 2020
Dag 1: 09:00 - 13:00Marion Latour

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.