Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Workshop

Verdiepingsdag Niet Weten

Details

Trainer

Maaike van der Heiden

Locatie

De Paddestoel

Kometensingel 175

1033 BE, Amsterdam

Prijs

€ 175,-

Cursusdagen

1 dag

Startdatum

29 april 2021

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 8 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Verdiepingsdag Niet Weten

Niet Weten is soms onverdraaglijk

Het vinden van woorden om Niet Weten uit te leggen is an sich al een paradoxale aangelegenheid. Wat is Niet Weten? En waarin verschilt dat van het ‘Wel Weten’, of ‘Ik weet het even niet?’ Wat heb ik er eigenlijk aan als begeleider? Kun je het ‘inzetten’, als zijnde een vaardigheid? Hoe kom ik daar?

Deze dag gaat over het voelen, het ervaren, het uitvinden en verdiepen van het Niet Weten. Over jou als mens én professional en hoe jij je ertoe verhoudt. Over wie of wat je misschien hebt aan te kijken om het Niet Weten volledig toe te kunnen laten. Over de beweging die eruit voortkomt.

Deze dag gaat ook over het Wel Weten. Het één kan niet zonder het ander.

Welke plek ze allebei mogen hebben, in jou én in deze verdiepingsdag, zal blijken.

 

Programma

Er is geen ‘vast’ programma. Het Niet Weten leidt ons door de dag, waarbinnen er veel mogelijk is. Een persoonlijke casus, mini opstellingen, een plenaire meditatie, een maatschappelijke opstelling, zelf begeleiden, een gesprek en nog meer van wat we (nog) niet weten.

In de onverdraaglijkheid rusten. Of eraan voorbij komen. Vertrouwen op het Niet Weten. Wat misschien weer leidt tot Weten. Misschien...

Voor wie

Deze dag is voor iedereen die geacht wordt te weten maar juist het niet weten wil toepassen. Voor iedereen die het heerlijk lijkt het eens niet te hoeven weten. Voor iedereen die misschien angst of oordeel voelt bij niet weten.

Aanmelden

1 Cursusdag

29 april 2021
Dag 1: 09:30 - 17:30Maaike van der HeidenAmsterdam

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.