Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Workshop

Workshop Familieopstellingen 2-daagse

Trainer

Yvonne Lonis

Locatie
  • De Paddestoel
  • Kometensingel 175
  • 1033 BE, Amsterdam
Prijs

€ 275,-

Cursusdagen

2 dagen

Startdatum

4 april 2022

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 6 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle cursusdagen

Workshop

Workshop Familieopstellingen 2-daagse

Inleiding

De workshop Familieopstellingen is een kennismaking met de systemische dynamiek binnen families. Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk, of hoe het is om representant te zijn? Of heb je een persoonlijk vraagstuk dat je zou willen bespreken? In deze tweedaagse workshop maak je kennis met verschillende aspecten van familieopstellingen. We werken met door deelnemers ingebrachte cases en ontdekken verschillende thema’s binnen het systemisch werk. Door de opstelling van jezelf of een ander te beleven kun je nieuw inzicht krijgen op eigen (onbewuste) vragen.  

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, weleens een familieopstelling willen meemaken en/of een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Doel van de workshop

Na het afronden van de workshop Familieopstellingen:

  • heb je een eerste indruk en ervaring van systemisch werk
  • heb je nieuwe inzichten in je eigen familieachtergrond
  • heb je ervaring opgedaan als representant
  • weet je wat de grondslag van je vraagstuk is
  • is er een nieuwe beweging in gang gezet

Programma

We starten deze tweedaagse workshop met een korte inleiding over systemisch werk. Daarna gaan we aan de slag met opstellingen. Alle ingebrachte cases kunnen behandeld worden. Tijdens het begeleiden van opstellingen zullen de interventies waar mogelijk en gepast hardop geduid worden.

Toelating

Voor de workshop Familieopstellingen zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

 Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Aanmelden

2 Cursusdagen

4 april 2022
Dag 1: 09:30 - 17:00Yvonne LonisAmsterdam
5 april 2022
Dag 2: 09:30 - 17:00Yvonne LonisAmsterdam

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Over ons

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Veelgestelde vragen

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Blogs/Artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.