Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Webinar

Systemisch Leiderschap voor Beginners

Trainers

Barbara Hoogenboom

Andries de Jong

Prijs

€ 25,-

Cursusdagen

1 dag

Startdatum

15 december 2021

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 7 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle cursusdagen

Webinar

Systemisch Leiderschap voor Beginners

Inleiding Webinar 10-12 uur

Heb jij als leider trek in een ervaring met systemisch werk? Kom dan eens proeven van de basics in onze webinar Systemisch Leiderschap voor Beginners. Op 15 december om 10:00u dekken we de tafel voor je. In twee uur tijd serveren we systemische hapjes en gaan we onderzoeken hoe die anders proeven dan analytische hapjes. Met een eigen ‘privé’ tafelopstelling over een werksituatie die je als leidinggevende hebt, verken je wat jij als systemisch leider op je bordje hebt. Dit webinar geeft jou een eerste, praktische kennismaking met systemisch werk en je krijgt onmiddellijk iets ‘in handen’ wat je in je werk als leidinggevende kunt toepassen.

Toelating

Voor het webinar Systemisch Leiderschap voor Beginners zijn geen toelatingseisen.

Praktische informatie

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is dit webinar vrij van BTW.

 
Aanmelden

1 Cursusdag

15 december 2021
Webinar: 10:00 - 12:00Barbara Hoogenboom, Andries de Jong

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Over ons

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Veelgestelde vragen

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.