Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Van welke systemenmaak jij deel uit

Krijg meer inzicht in de vraagstukken over jezelf, jouw familie, relaties of werk

‘Systemen zijn als een geschiedenisboek dat alle geschiedenis vermeld wil hebben. Wanneer we een bladzijde uit onze geschiedenis willen scheuren, wordt een volgende generatie in dienst genomen om die bladzij weer in beeld te brengen’.

Bibi Schreuder.

Deze pagina is bedoeld voor mensen die met een vraag worstelen, waarvan ze het vermoeden hebben dat er patronen vanuit hun achtergrond of andere sociale systemen kunnen meespelen. Of gewoon voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten en een familieopstelling willen meemaken.

We hopen dat jij, net als wij, je gegrepen en ontroerd kunt voelen voor de mogelijkheden van systemisch werk en opstellingen, om als één van de vele mogelijkheden om naar het leven, en ook naar de vergankelijkheid, te kijken.
En we hopen dat je op deze pagina de informatie, de inspiratie of het aanbod kunt vinden dat je verder kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Wij geven workshops, opleidingen en coaching op het gebied van systemisch werk en opstellingen

Onze passie is een stroom van nieuwe inzichten op te wekken en te delen

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Over ons

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Veelgestelde vragen

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.