Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Agenda

Workshop

Het Talentenspel en Opstellingen

Trainer

Sara Boonman

Locatie
  • Businesscenter Leusden
  • Fokkerstraat 12
  • 3833 LD, Leusden
Prijs

€ 275,-

Aantal dagen

2 dagen

Startdatum

10 oktober 2024

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt.

Wachtlijst
Bekijk alle dagen

Workshop

Het Talentenspel en Opstellingen

In deze unieke workshop komen twee domeinen samen; systemisch werk en het talentenspel. 

Beiden komen voort uit dezelfde bron. Bert Hellinger noemde deze bron "het wetende veld" en Jung "het collectieve onbewuste". Een opstelling ervaren en het talentenspel ervaren is nieuwe informatie en inzichten over jezelf en je systeem van herkomst ontdekken.

Het Talentenspel werkt op de diepere laag van de archetypen. Het werkt voorbij de ratio, met onbewuste en intuïtieve informatie die inzicht en verdieping geeft en blijvende transformatie brengt. 

Met het Talentenspel doe je een zelf-onderzoek. Het spel helpt je op een speelse manier inzicht te krijgen in (de staat van) jouw innerlijk ‘Koninkrijk’ en jouw ‘Koningschap’. Welke talenten heb je tot je beschikking, op welke manier verrijken ze jouw leven en dat van anderen en hoe neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven?

Het spel is een ontdekkingstocht en een herinneringsproces ineen. Gaandeweg ontdek je welke boodschappen jouw talenten voor je in petto hebben. En welke groei, die voor jou in het verschiet ligt, zij spiegelen. Zo herinner je je stap voor stap welke potentie (liefde) je allemaal in je hebt.

Juist in deze tijd hebben zowel systemisch werk als het Talentenspel zo’n bijzondere waarde. We leven in een tijd van bewustzijnsversnelling. Een tijd waarin veel mensen worden uitgenodigd en toegerust om hun eigen plek in het grotere geheel in te nemen, een plek die past bij hun bewustzijn. Weten waar je vandaan komt brengt je in verbinding met je familiegeschiedenis en je voorouders. Deze verbinding helpt je om te gaan leven naar het inzicht over je bestemming. En dat doen je niet alleen voor jezelf. 

De verandering die we collectief doormaken naar en in deze nieuwe tijd begint bij het innerlijk van mensen.

Met opstellingen ontmoet je jouw archetypen en hun dynamieken onderling vanuit de systemische laag. 

Ook ontdek je wellicht iets over jouw plek in je familiesysteem en wat je misschien nog verhindert om die helemaal in te nemen. 

 

Tijdens de workshop is er op beide dagen ruimte voor een aantal opstellingen ook kun je gevraagd worden om (een talent) te representeren in de opstelling van iemand anders. De vragen kunnen levensbreed zijn; zowel persoonlijk als werk gerelateerd.

Onderdelen die je in deze unieke tweedaagse workshop mag verwachten zijn:

  • Ontdekken en ontmoeten van jouw 12 talenten 

  • Een aantal opstellingen 

  • Inzicht in jouw levensboom en blauwdruk

  • Systemisch kennis en ervaring opdoen

  • Uitwisselen en reflectie in het collectief.

Meld je aan voor de wachtlijst

Alle beschikbare plaatsen zijn momenteel bezet, maar meld je aan voor de wachtlijst. Het komt voor dat er alsnog plek voor je vrijkomt. In dat geval nemen we contact met je op.

Naam(Vereist)

2 dagen

10 oktober 2024
Dag 1: 09:30 - 17:00Sara BoonmanLeusden
11 oktober 2024
Dag 2: 09:30 - 17:00Sara BoonmanLeusden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.