Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Team

Bibi Schreuder

Bibi Schreuder

Eigenaar | Trainer

Profiel
Bibi Schreuder

Bibi Schreuder

Eigenaar | Trainer

Ik ben Bibi Schreuder, mede-eigenaar van en opleider bij het Bert Hellinger instituut Nederland. Vanuit een grote liefde voor leren gun ik mensen hun eigen leerproces en ondersteun hen daarin. Om mensen vat te laten krijgen op systemisch denken heb ik veel oefeningen ontwikkeld. Ik blijk een scherpe waarneemster te zijn, met humor en liefde voor het vak.

Systemische pedagogiek kwam voort uit mijn onderwijsachtergrond. Ik vind het interessant om thema’s zoals  bijvoorbeeld ‘pesten’, ‘leermoeilijkheden’, ‘autisme’ maar ook gezondheidsvraagstukken, systemisch te doorgronden. Met opstellingen en door middel van systemische coaching ondersteun ik mensen in hun beweging in leven of werk.

Ik geef workshops en opleidingen in verschillende landen (in het Engels). Ik voltooide de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en was vanaf 1976 tot 2001 werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs als vakdocent Tekenen en kunstzinnige vorming, en als stagebegeleider en -coördinator.

Getrouwd met Jan Jacob Stam, moeder van onze (al volwassen) zoon en dochter. Altijd al ben ik gefascineerd door de krachten die zich voordoen in de natuur. Zoals de schoonheid van de boom die na een ijzel-periode jaren geleden, zijn geknakte takken weer opgericht heeft. Ik zie systemisch werk ook als natuurkrachten, die je niet kan ontkennen; je kunt er alleen méé werken.

Barbara Hoogenboom

Barbara Hoogenboom

Eigenaar | Trainer

Profiel
Barbara Hoogenboom

Barbara Hoogenboom

Eigenaar | Trainer

Als mede-eigenaar van het Bert Hellinger Instituut Nederland ondersteun ik de verspreiding van het systemische werk in Nederland. Ik geef trainingen, begeleid opstellingen en doe (systemische) coaching. Ik geniet van het besef dat deelnemers aan opleidingen en workshops op hun beurt het systemische gedachtengoed op hun eigen manier verder verspreiden in families, organisaties en in de maatschappij. Ik voel me de portier van een deur naar inzichten die ergens al zijn, en die alleen nog in het bewuste hoeven te komen.

Ik ben opgeleid aan Universiteit Nyenrode en de University of Oregon als bedrijfskundige. Daarna heb ik ruim tien jaar gewerkt als account- en teammanager en als trainer/consultant, voornamelijk in de financiële branche en deels in het buitenland. Daarop volgde een periode van twaalf jaar als mediator en ondernemer en heb ik vele conflicten begeleid naar een oplossing.

Nog steeds verrast het mij hoe dit werk ondersteunt in een diep besef van hoe je naar het leven, systemen en organisaties kunt kijken. Het is tegelijkertijd zó logisch en zó ongrijpbaar.

Ik ben getrouwd, moeder van drie jonge kinderen en woon met mijn gezin in Amsterdam. Verder houd ik van gezond en puur eten (maken) en sporten in de buitenlucht.

Sandra Hardenberg

Officemanager

Profiel

Sandra Hardenberg

Officemanager

Ik ben Sandra Hardenberg en ik ben bij het Bert Hellinger Instituut werkzaam als officemanager. Vaak ben ik het eerste contact dat je hebt met het Bert Hellinger Instituut wanneer je je via de website inschrijft, een mail stuurt of belt.

Ik ben sinds maart 2016 werkzaam bij het Hellinger Instituut. Daarvoor heb ik jaren in de horeca gewerkt als manager en als managementassistent. Begin 2016 was het tijd voor een carrière-switch en kwam ik in contact met het Bert Hellinger Instituut, waar ik nu met heel veel plezier werk.

Samen met mijn man, dochter en zoon wonen we op steenworp afstand van het Bert Hellinger Instituut. Ik houd van hardlopen, uitgebreid koken voor gasten en reizen.

Mayna Feijen

Communicatiemedewerker

Profiel

Mayna Feijen

Communicatiemedewerker

Ik ben Mayna Feijen en ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en woon sinds 2007 in Nederland. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als assistent keuken manager. Daarna heb ik ervaring opgedaan als Marketing & Sales medewerker, op de marketing afdeling van een vliegveld. Sinds april 2017  ben ik werkzaam als communicatiemedewerker bij het Bert Hellinger Instituut, waar ik met veel plezier werk.

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee (kleine) kinderen in een dorp net buiten Groningen. Ik hou van muziek maken (en luisteren), van lezen en van badminton.

Nine van der Velde

Cursistenadministratie

Profiel

Nine van der Velde

Cursistenadministratie

Ik ben Nine van der Velde en ik ben bij het Bert Hellinger Instituut werkzaam op de cursistenadministratie. Wanneer je belt of mailt, of je inschrijft voor een cursus of workshop, krijg je vaak eerst met mij te maken. Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen. Ik heb er plezier in om iedereen hartelijk te woord te staan, zo helder mogelijk te informeren en alle inschrijvingen in goede banen te leiden.

Begin 2019 ben ik bij het Bert Hellinger Instituut terecht gekomen, waar ik heel blij om ben, want het is een fijne en inspirerende plek om te werken. Hiervoor heb ik zo’n tien jaar meervoudig gehandicapte kinderen begeleid. Dat was ook prachtig werk, wat me een schatkist vol mooie ervaringen heeft opgeleverd. En toen werd het tijd voor iets anders en volgde deze carrière-switch.

Ik woon met plezier in een levendige volksbuurt in Groningen stad, maar zoek ook graag de ruimte en rust op van natuurgebieden in de regio. Verder hou ik van muziek, om te luisteren, te zingen en te dansen.

Alla Atroschenko

Financiële Administratie

Profiel

Alla Atroschenko

Financiële Administratie

Rudolf Boerema

Rudolf Boerema

Gastheer | Handyman

Profiel
Rudolf Boerema

Rudolf Boerema

Gastheer | Handyman

Mijn naam is Rudolf Boerema en ben woonachtig in Eelderwolde. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam voor het Bert Hellinger Instituut. Naast gastheer ben ik ook klusjesman, tuinman en chauffeur voor het Bert Hellinger Instituut. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij het Bloemencorso Eelde voor de wijk Eelderwolde en daarnaast rijd ik graag op mijn motor.

Angelique van Eekelen

Angelique van Eekelen

Gastvrouw Amsterdam

Profiel
Angelique van Eekelen

Angelique van Eekelen

Gastvrouw Amsterdam

Ik heb jarenlang voor mijn gezin gezorgd. Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst een familieopstelling meemaakte, werd ik heel enthousiast over wat dit werk doet voor mensen. Daardoor kan ik als gastvrouw invoelen wat voor onze deelnemers nodig is. Ik vind het belangrijk dat onze bezoekers zich op hun gemak kunnen voelen bij ons.

Ik zorg op de locatie in Amsterdam voor de lunch en tussentijdse versnaperingen en ook houd ik het pand schoon en netjes.

Ik woon in Amsterdam samen met mijn twee volwassen kinderen en een hele reeks huisdieren. Verder houd ik van lekker eten en genieten van het leven.

Jan Jacob Stam

Jan Jacob Stam

Gelieerde trainer

Profiel
Jan Jacob Stam

Jan Jacob Stam

Gelieerde trainer

Ik ben Jan Jacob Stam. Dankbaar en opgetogen dat ik werk tegen kwam dat me fascineert, voedt én betekenisvol is voor de samenleving ben ik oprichter van het Bert Hellinger Instituut Nederland.

Ik geef daar opleidingen, workshops en krijg momenteel de meeste nieuwe inzichten uit het werken met organisaties en maatschappelijke vraagstukken. Dat doe ik inmiddels in meer dan dertig landen. Nederlands en Engels zijn mijn voertalen.

Als bioloog hield ik en houd ik van levende systemen. Zonder oordeel, zonder ze te willen verbeteren. Na tien jaar leraar in het voortgezet onderwijs te zijn geweest, manager bij een telecombedrijf en partner in een adviesbureau kwam alles samen in systemisch werk. De passie van het ontdekken…..

Nog steeds voel ik dezelfde opwinding die ik had als kleine jongen op het strand: schelpen ontdekken vanuit die gigantische oceaan van kennis.

Anton de Kroon

Anton de Kroon

Gelieerde trainer

Profiel
Anton de Kroon

Anton de Kroon

Gelieerde trainer

Wat op het eerste gezicht eruitziet als een probleem – en daarom doorgaans niet welkom is – kan op een dieper, systemisch, niveau een buitengewoon goede oplossing zijn. Voor wie interesse heeft om dat te verkennen vind ik het cruciaal dat hij/zij de weg ontdekt om van een buitensluitende ‘nee-beweging’ naar een insluitende ‘ja-beweging’ te komen.

In 2008 was ik een van de eerst gelieerden aan het Hellinger Instituut. Tien jaar heb ik hier getraind, opgeleid en gecoacht; honderden mensen ontmoet die zich wilden ontwikkelen, die het systemische wilden leren kennen. Heel vaak in grote wederzijdse erkentelijkheid en dankbaarheid. Samen met Siebke Kaat heb ik organisatieopstellingen vertaald naar ‘gewone’ advies- en coaching gesprekken. Ons boek: Systemisch Adviseren; de organisatie als levend systeem. Naast vele artikelen publiceerde ik Ervaringen van een systemisch coach.

Sinds 2019 beperk ik mijn werkzaamheden tot twee zaken. Coaching van mensen met persoonlijke – of organisatievragen. Dat doe ik op mijn kantoor in Tilburg. Ik blijf doorgaan met het geven van opleidingen, trainingen en workshops in het buitenland.

Siebke Kaat

Siebke Kaat

Gelieerde trainer

Profiel
Siebke Kaat

Siebke Kaat

Gelieerde trainer

Ik ben Siebke Kaat, en al bijna 10 jaar verbonden aan het Bert Hellinger Instituut. Samen met Anton de Kroon ben ik de grondlegger van de Opleiding Systemisch Interveniëren, die ik nog altijd met zeer veel plezier geef.

Ik ben werkzaam als organisatie-adviseur en teambegeleider, en daarom wil ik graag anderen die in of voor organisaties werkzaam zijn tools in handen geven om zonder opstellingen te doen, toch systemisch werkzaam te zijn. Dit heeft er ook in geresulteerd dat ik samen met Anton de Kroon “Systemisch adviseren – de organisatie als levend systeem” geschreven heb, een boek dat zich richt op de praktische vertaling van de systemische inzichten.

Mijn interesse ligt in het versterken van mens, team en organisatie, waarbij mijn stelling is “ieder op zijn/haar eigen plek geeft kracht aan individu, team èn organisatie.”

Yvonne Lonis

Yvonne Lonis

Gelieerde trainer

Profiel
Yvonne Lonis

Yvonne Lonis

Gelieerde trainer

Al ruim twintig jaar werk ik als trainer en coach. Tot 2003 werkte ik in dienst van verschillende organisaties waaronder de Dienst Justitiële Inrichtingen. Sinds 2004 run ik mijn eigen trainingsbureau en richt mij voornamelijk op leiderschapsontwikkeling, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en communicatie middels training, coaching, intervisie en procesbegeleiding.

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met opstellingen en verschillende opleidingen hierin volgde, is mijn systemische bril altijd op en integreer ik waar mogelijk mijn systemische blik in mijn werk. Ik begeleid workshops met familie en- organisatieopstellingen. Ik geef verschillende opleidingen en ben systemisch coach. Ik geniet van het trainen en om bij te dragen aan de verspreiding van systemisch werk en om systemisch bewustzijn aan te boren dat er al is, in studenten, organisaties en in de maatschappij. Mijn stijl kenmerkt zich als praktisch, doortastend en verbindend.

Ik ben getrouwd, woon in het midden van het land en ben moeder van twee (volwassen) kinderen.

Marion Latour

Marion Latour

Gelieerde trainer

Profiel
Marion Latour

Marion Latour

Gelieerde trainer

Mijn naam is Marion Latour begeleider, coach en trainer in het systemisch werk.
Het blijft mij fascineren hoe één woord, één gebaar of één inzicht opeens alles in beweging kan zetten en het kan verbinden.
Ieder mens, ieder team, iedere organisatie heeft systemische intelligentie in zich. Soms is het alleen wat weggestopt en minder aan de bewuste oppervlakte. Het roept om ontwaakt te worden, het precies te nemen zoals het is zonder het mooier of lelijker te maken.

Ik voel mij een verkenner en aanjager in het systemisch werk.
Verkenner is iets wat ik in mijn 25 jarige brandweer carrière heb geleerd. Waar zit een eerste beweging, een ingang, een mogelijkheid, wat komt er op ons afstormen? Het onverwachte verwachten met de volledige acceptatie dat je geen idee hebt wat het is.
Aanjager is iets wat ik zo heb mogen ervaren en leren in mijn werk met paarden, hoe stop je ergens precies voldoende energie in iets zodat de uitwisseling blijft en het als geheel kan voortleven en in beweging blijft, in welke vorm dan ook.

Ik ben geboren in de Zaanstreek tussen de molens en de cacao. Op mijn 25e ben ik terug gegaan naar de natuur in het mooie Drenthe. Opgeleid als chemisch technoloog en na ruim 20 jaar leidinggeven bij de brandweer en politie ben ik sinds eind 2017 fulltime bezig met het systemisch werk bij het Bert Hellinger Instituut.
Het is heerlijk en bijzonder hoe alle ervaringen uit het werk en het leven tot nu toe samen komen in het systemisch werk, waarbij ik in trainingen, workshops, coaching en opstellingen het systemisch gedachtengoed samen met mijn collega’s verder kan verspreiden.

Samen met mijn man Jochen Beyer genieten wij en zijn 4 kinderen van de natuur, onze paarden en andere dieren op onze woonboerderij op een inspirerende plek in Drenthe.

Marije Boot

Marije Boot

Gelieerde trainer

Profiel
Marije Boot

Marije Boot

Gelieerde trainer

Mijn naam is Marije Boot. Als noorderling in het zuiden terecht gekomen. Met een studie onderwijskunde en lerarenopleiding als achtergrond, werk ik nu 20 jaar in het onderwijsveld.

Sinds mijn eerste kennismaking met het systemisch werk ben ik echt geraakt door de manier van kijken. Na de opleiding Systeem Dynamieken in Organisaties heb ik ook de opleidingen Systemisch interveniëren en Familieopstellingen voor organisatieopstellers gevolgd. In mijn werk als organisatie-adviseur begeleid ik teams en coach ik individuen veelal vanuit het systemisch perspectief.

Na een bijzonder intense retraite heb ik gevoeld dat ik graag mijn bijdrage wil leveren aan de maatschappij en het onderwijs voor de toekomst. De opleiding Systemische Pedagogiek is daarbij voor mij een prachtige manier om het gedachtengoed dat Bibi Schreuder in deze opleiding heeft neergezet, door te geven.

Ik heb veel plezier in mijn werk en haal daar ook veel voldoening uit. Daarnaast geniet ik van sportieve activiteiten (hardlopen en tennis) en ga ik jaarlijks naar Uganda om daar jongeren te begeleiden om hun eigen toekomst vorm te geven.

Petra van de Kop

Gelieerde trainer

Profiel

Petra van de Kop

Gelieerde trainer

Ik ben Petra van de Kop en bij het Bert Hellinger Instituut Nederland geef ik de Opleiding Systemisch Adviseren. Ik ben werkzaam als adviseur, coach en procesbegeleider en begeleid mensen, teams, organisaties, wijken, gebieden en netwerken bij duurzame vernieuwing. Ik geniet ervan om naar organisaties te kijken als levende systemen en in co-creatie te ontdekken, te ontwikkelen en bij te dragen aan veranderingen die betekenisvol zijn voor mensen, organisaties en de samenleving.

Mijn liefde voor levende systemen begon al vroeg. Als kind wilde ik boswachter worden of boer. Ik ging naar de Landbouwuniversiteit Wageningen, studeerde Cum Laude af op ‘landgebruikssystemen’ en werkte vijftien jaar als adviseur voor diverse organisaties in binnen- en buitenland. Regelmatig zag ik hoe mensen en projecten met allerlei goede bedoelingen stuk liepen. Met systemisch werk ontdekte ik een bril om zicht te krijgen op de soms taaie onderstroom van verander- en vernieuwingsprocessen en leerde ik mijn eigen gewaar-zijn als instrument te gebruiken. Elke keer weer ben ik onder de indruk van wat dat in gang zet.

Ik ben getrouwd, moeder van drie tieners en woon in Wageningen. Ik struin graag door de natuur, vaak met camera. Ik houd van koken met verse groenten van onze akker. Buiten en met Qigong laad ik op en vind ik nieuwe inspiratie.

Maaike van der Heiden

Maaike van der Heiden

Gelieerde trainer

Profiel
Maaike van der Heiden

Maaike van der Heiden

Gelieerde trainer

Ik ben Maaike van der Heiden en ben werkzaam sinds 2018 bij het Bert Hellinger Instituut. Je kunt me tegenkomen als trainer en opsteller bij incompany training en – coaching, maatschappelijke vraagstukken en in de opleidingen. Naast dit werk heb ik sinds 2006 mijn eigen coachingspraktijk, waarin ik zoveel mogelijk buiten werk of een activiteit gebruik (bijv. klimmen of hardlopen).

In 1998 ben ik begonnen aan de theaterschool in Arnhem, maar al snel verruilde ik mijn studerende leven voor een niet te stoppen passie: reizen. Bijna tien jaar heb ik reizen gecombineerd met verschillende werkzaamheden. Uiteindelijk werd mijn wens om een bijdrage leveren steeds groter en ben ik me gaan bekwamen als trainer en coach.

Wat mij blijft fascineren is groei. Van een individu, van een organisatie, van de natuur én van het grotere geheel. Systemische interventies zijn voor mij een logisch, niet te missen onderdeel van groei. Ik glunder als ik als passant even heb mogen bijdragen aan de continue stroom van ontwikkeling.

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee jonge kinderen in Mook. Mijn creativiteit komt tot uiting in de liefde voor koken en verder houd ik van Cross Fit en reizen (ik kan het niet laten).

Jochen Beyer

Gelieerde trainer

Profiel

Jochen Beyer

Gelieerde trainer

Mijn naam is Jochen Beyer, ik ben eind 1967 in het noorden van Duitsland geboren. Toen ik tweeëneenhalf jaar oud was zijn we verhuisd naar Nederland waar ik verder opgegroeid ben en nog steeds woon. Via Zuid-Holland (Rotterdam) en Noord-Brabant (Vught) ben ik uiteindelijk op de ‘Hondsrug’ in Drenthe (Gieten) terecht gekomen. Weer dicht bij mijn geboortegrond.

Vanuit een chemisch technologische achtergrond heb ik steeds meer de shift gemaakt van de chemie tussen stoffen naar de chemie tussen mensen. Ik heb diverse systemische opleidingen gevolgd onder ander bij bureau Wind (systemisch coachen met paarden) als ook bij het Bert Hellinger Instituut. Ik voel me dankbaar en trots dat ik de biografie van Bert Hellinger heb mogen vertalen vanuit het Duits naar het Nederlands.

Binnen het Bert Hellinger Instituut kan je me tegen komen bij workshops, opstellingen en opleidingen.
Met name de eenvoud en tegelijkertijd de complexiteit van het Systemisch werk blijven mij boeien. Fenomenologisch gewaarworden van wat is en dit te erkennen blijft mij fascineren.

Daarnaast heb ik nog mijn eigen coaching en trainingsbureau voor individuele en team coaching en trainingen. Vooral gericht op houding en gedrag en in interactie met elkaar. Hiervoor werk ik vaak met crisisteams uit de veiligheidsregio’s.

Samen met mijn vrouw Marion Latour geven we vaak workshops en trainingen waarbij we de systemische wijsheid van paarden inzetten. Dit doen we zowel in binnen- als ook buitenland.

Tot slot, of eigenlijk als eerste ben ik de trotse vader van vier (bijna) volwassen kinderen. Zij zijn voor mij een onuitputtelijke bron voor een leven lang leren.

Mark Reijnders

Gelieerde trainer

Profiel

Mark Reijnders

Gelieerde trainer

Mijn naam is Mark Reijnders. Ik begeleid mensen en organisaties in het maken van sprongen voorwaarts in hun ontwikkeling (quantum leaps). Zodanig dat er geen weg meer terug is. Dat doe ik door mensen bewust over een drempel te laten stappen in een soort van tijdelijke ‘tussenruimte’.

In deze ruimte bestaat als het ware even niks en tegelijkertijd heel veel. De ruimte stelt de groep in staat het universele gesprek te voeren over verleden, heden en toekomst. En verbonden met het grotere geheel de dialoog te voeren over hun identiteit en te experimenteren met nieuwe concepten en toepassingen.

Voorbij de tussenruimte is waar diepere inzichten worden getransformeerd naar pakkende ideeën en praktische initiatieven. Het systemische gedachtengoed werkt in deze beweging waanzinnig versnellend. Met name omdat het op verschillende manieren houvast biedt.

Vanuit het Bert Hellinger Instituut kom je mij voornamelijk tegen als verspreider van het systemisch werken in organisaties. Gericht op beweging en ontwikkeling; uitnodigend, onderzoekend en zelf-lerend. Overeenkomstig hoe ik in mijn werk en privé anderen activeer.

Naast het Bert Hellinger Instituut ben ik eigenaar van een strategisch consultancy bureau.

Ik woon met mijn jeugdliefde in Apeldoorn, de plaats waarin we beiden zijn opgegroeid. Een fijne en groene omgeving waarin onze vier kinderen ook weer opgroeien. Ik geniet van fikkie stoken, op zondagochtend een fiks stuk fietsen met vrienden en het maken van lange wandelingen op de Veluwe.

Dragos Riti

Dragos Riti

Internationale gelieerde trainer

Profiel
Dragos Riti

Dragos Riti

Internationale gelieerde trainer

I am Dragos, I am from Romania and I have a background in engineering, working for more than 20 years in multinational organizations. My first encounter with the systemic work was in 2009. It was a birthday present, to be part of a Family Constellation workshop, for a week-end. There, I got the insight of my life, that this is the path to pursue for the rest of my life. Here I am now, after years of discoveries and training, doing this work with deep gratitude spreading the knowledge wherever it’s needed. The Bert Hellinger Institute from the Netherlands was an important contributor of my development in this field.

Systemic perception has become a second nature and helps bringing this work in organizations, family and society. I am trainer of family and organizational constellations, running trainings and workshops locally and international. I am founder of Quantum Connection providing assistance, support, running trainings and workshops, helping transformational processes using systemic tools, for individuals, families or organizations. I am working in English, French and Romanian and recently I have started working with horses using their innate ability to connect to the unconscious, revealing their systemic wisdom.

For me every day is bringing the gifts of exploration and discovery, leading me on a perpetual journey in the world of marvels, where we have the opportunity and the blessing to touch humbly other people’s lives. I am deeply grateful for that.

Iveta Apine

Iveta Apine

Internationale gelieerde trainer

Profiel
Iveta Apine

Iveta Apine

Internationale gelieerde trainer

I am Iveta and my experience comes from working with organizations and leaders as a business trainer and executive coach for seventeen years. I believe that when doing something for more then ten years, we start to really understand what we are actually doing. This was the moment I discovered systemic work and grew into it with Bert Hellinger Institute The Netherlands. For me, systemic work has become a way to relate to the world and bring my input to families, organizations and societies.

I am founder of Systemic Constellations Center Riga providing organizational and family constellations trainings, systemic coaching and transformational processes facilitation. Coming from Riga, Latvia, which is a part of the world with rich unfolded systemic history, this is a journey of constant discoveries which I share with training participants and blog readers. I work in three languages (Latvian, English and Russian), locally and internationally. I am happy to be affiliated trainer of Bert Hellinger Institute The Netherlands and part of the knowledge tank and community created.

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.