Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Over het BHI

Pioniers in de kern van het systemisch fenomenologische werk

Het Bert Hellinger Instituut is hét opleidings-, kennis- en onderzoekscentrum voor systemisch werk. Onze oprichters stonden aan de wieg van de eerste ontwikkelingen van het systemisch werk in Nederland. Inmiddels vinden er dagelijks workshops, opleidingen en incompany trainingen van het BHI plaats in binnen- en buitenland.

Ondanks onze lange ervaring is elke opstelling weer nieuw, elke opleiding weer anders. We doen voortdurend nieuwe ontdekkingen en blijven gretig naar de ontwikkelingen in dit werk. We leren binnen onze muren en ook daar voorbij, als deelnemer in opleidingen van anderen. Dit alles draagt bij aan het opwekken en delen van nieuwe inzichten in de kern van het systemisch fenomenologische werk.

Maak kennis met het Bert Hellinger Instituut

Meer weten over het Bert Hellinger Instituut?

Neem gerust contact op met onze trainers en begeleiders met vragen over ons of onze opleidingen en trainingen! 

CONTACT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.