Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Cookie & privacy beleid

1. Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Informatie die is opgeslagen in een cookie kan bij een volgend bezoek weer naar onze webserver worden teruggestuurd. Het gebruik van cookies op onze website is in lijn met de wettelijke bescherming van uw persoonsgegevens en privacy. Wij volgen alle wet- en regelgeving op dit gebied.

De website bezoeker kan de browser zelf zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke cookies geplaatst mogen worden. Alle overige cookies worden dan niet geplaatst. Alle moderne browsers bieden deze mogelijkheid. Cookies kunnen altijd weer van een computer worden verwijderd, ook dit gaat via de browser

1.1 Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google Analytics. Wij gebruiken Google Analytics om te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben daar geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Googlediensten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield Principles en is aangesloten bij het Privacy Shield programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens wordt toegepast.

1.2 Social media
Onze website bevat buttons waarmee webpagina’s gedeeld kunnen worden op social media als Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze buttons werken met stukjes code die van het betreffende bedrijf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van de bedrijven zelf om te zien wat zij met uw (persoons)gegevens doen die ze via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Privacy Shield Principles en zijn aangesloten bij het Privacy Shield programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens wordt toegepast.

1.4 Meer informatie over Cookies?
De Consumentenbond geeft uitgebreide uitleg over Cookies:
Wat zijn cookies?
Waarvoor dienen cookies?
Cookies verwijderen
Cookies uitschakelen

2. Privacybeleid

Bert Hellinger Instituut Nederland (hierna te noemen: BHI) gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van klanten, relaties en gebruikers van haar website. We zorgen ervoor dat persoonlijke informatie die ons wordt verschaft zorgvuldig en vertrouwelijk wordt behandeld. Als je persoonsgegevens invult op onze website ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens overeenkomstig onze privacyverklaring gebruiken.

2.1 Verzamelen van persoonsgegevens
Als je onze website bezoekt kan het voorkomen dat wij je vragen om persoonlijke informatie zoals jouw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Bijvoorbeeld in het geval je documenten wil downloaden of jezelf in wil schrijven voor een nieuwsbrief of seminar. In deze gevallen vragen wij je de relevante persoonsgegevens in te vullen op een daarvoor bestemd webformulier. Alle door jou aan ons beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en dit gebruik geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

Gegevens met betrekking tot jouw klik- en gebruiksgedrag op de website, gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van de website.

2.2 Verwerken van persoonsgegevens
Als je gevraagd wordt om persoonsgegevens, bijvoorbeeld voor een download, demonstratie of een andere actie, worden deze gegevens gebruikt voor het administratief verwerken van jouw aanvraag. Daarnaast kunnen jouw gegevens door BHI worden gebruikt om je telefonisch, per post of per e-mail te informeren over voor jou relevante producten en/of diensten van BHI en/of zorgvuldig geselecteerde partners van BHI.

BHI geeft de door jouw verstrekte persoonsgegevens niet door aan andere partijen anders dan de partijen waarmee wij een verwerkingsovereenkomst hebben om onze dienstverlening en activiteiten goed ten uitvoer te brengen, tenzij je hier nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Dit met uitzondering van bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

2.3 Jouw e-mailadres
Indien je ons jouw e-mailadres hebt gegeven, bijvoorbeeld voor het downloaden van een document, het ontvangen van een nieuwsbrief of het deelnemen aan een demonstratie, dan kan je e-mailadres gebruikt worden om je te informeren over voor jouw relevante en interessante content en events van BHI en/of zorgvuldig geselecteerde partners van BHI. Dit wordt met een duidelijk zichtbare melding kenbaar gemaakt bij alle formulieren op de website. Het is ook mogelijk dat je er op een andere manier (bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail) expliciet mee hebt ingestemd dat jouw e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van relevante informatie.

2.4 Bewaartermijn gegevens
BHI bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld of worden gebruikt.

2.5 Afmelden
Als je geen prijs meer stelt op de informatie die we je toesturen, kun je jezelf op ieder moment afmelden via info@hellingerinstituut.nl.

2.6 Beveiliging
De gegevens die je aan BHI verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. BHI gebruikt bij de verwerking van persoonsgegevens een beveiligingsniveau dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen. Onze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Onze databases en applicaties zijn beveiligd met Multi-factor Authentication.

2.7 Recht op inzage en correctie of verwijdering van gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Neem daarvoor contact met ons op via de contactgegevens onderaan de website. Om misbruik te voorkomen, vragen we je daarbij om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens, gekoppeld aan een cookie, stuur dan een kopie van de cookie in kwestie mee. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

3. Indienen van een klacht
Indien je van mening bent dat wij ons niet aan de eisen van de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) houden, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

4. Wijzigingen
BHI behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina. Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op: 18 februari 2019.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

x

Vraag een brochure aan

Leer hoe TOPS al jouw processen kan ondersteunen, van order tot factuur en van planning tot margecalculatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]