Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Contact

Fijn dat je contact met ons wilt opnemen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd op een prachtige eigen trainingslocatie in het dorp Middelbert (onder de rook van Groningen), we noemen het ‘De Zeven Linden’. Sinds maart 2017 hebben we er een stadse eigen locatie bij in Amsterdam Noord, in het lieflijke gebouw ‘De Paddestoel’ (zonder n). Onderaan deze pagina vind je het bezoekadres voor beide locaties.

Oh, en soms plannen we opleidingen of workshops op andere locaties dan onze eigen twee locaties, bijvoorbeeld in Westbroek, Baarn of op Texel. Let dus goed op, op welke locatie jouw activiteit is.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, dus helpen we je graag. Mocht je vragen hebben over ons beleid ten aanzien van het coronavirus,  kijk dan hier.
Mocht je ons willen bellen of een e-mail sturen, kan dat via onderstaande gegevens:

E-mail
info@hellingerinstituut.nl

Telefoon
050 – 502 0680

Openingstijden
van maandag tot en met vrijdag
van 9.00 uur tot 17.00 uur
(m.u.v. vakantiedagen)

Bedrijfsgegevens
Bert Hellinger Instituut Nederland

Middelberterweg 13A
9723 ET, Groningen
KvK nummer: 02056019
BTW nummer: NL821879091B01
Bank: 8676767
IBAN: NL97 INGB 0008676767
BIC: INGBNL2A

Kies je locatie
Groningen
Amsterdam

De Zeven Linden

Hartje Groningen en toch de beleving van een dorp

Contactgegevens

Adres

  • Middelberterweg 13a
  • 9723 ET Groningen

Telefoon
050 50 20 680

E-mail
info@hellingerinstituut.nl

Bijzonderheden

Onze locatie in Groningen is toegankelijk voor rolstoel gebruikers omdat alles gelijkvloers is ingericht.

Parkeren

Bij onze locatie is het parkeren gratis. Er is achter het gebouw een parkeerplaats met genoeg plekken.

Openbaar vervoer

Het instituut is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf Groningen Station – perron J – buslijn nummer 5 (naar Harkstede) en stap uit bij bushalte Middelberterweg 32. Vanaf daar is het een halve minuut lopen naar de locatie (zie looproute hieronder). De bus vertrekt elke half uur vanaf het station.

Let op!
Tijden bij benadering. De werkelijke tijden kunnen afwijken. Houd hier rekening mee bij het plannen van je reis. Je kunt je reis van tevoren plannen via:

9292

Overnachten

Ben je op zoek naar een accommodatie in de buurt om te overnachten?
Klik hieronder voor enkele mogelijkheden:

Hotels & BnB’s

De Paddestoel

Hartje Amsterdam en toch weg van de drukte van de stad.

Contactgegevens

Adres

  • Kometensingel 175
  • 1033 BE Amsterdam

Telefoon
050 50 20 680

Last-minute lijn
Kun je ons kantoor niet bereiken en ben je te laat bij een cursus/workshop in Amsterdam,
bel dan 020 354 2167.

E-mail
info@hellingerinstituut.nl

Bijzonderheden

De bijeenkomsten vinden plaats op de eerste verdieping. De locatie beschikt niet over een lift en is daarmee helaas niet toegankelijk voor rolstoel gebruikers.

Onze locatie in Groningen is wel toegankelijk omdat alles gelijkvloers is ingericht.

Parkeren

Er zijn genoeg parkeer mogelijkheden in de nabije omgeving van onze locatie in Amsterdam. En geloof het of niet: parkeren in deze (woon)wijk is nog steeds gratis.

Openbaar vervoer

Onze locatie in Amsterdam is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal, loop (3min) naar het metrostation Centraal Station en neem de GVB metrolijn 52, richting Noord. Stap uit bij metrostation Noorderpark (Amsterdam) en loop (1 min) naar bushalte Noorderpark (Amsterdam). Neem de GVB stadsbus nummer 35 richting Molenwijk en stap uit bij bushalte ‘Maanstraat’.Vanaf daar is het ongeveer 4/5 minuten lopen naar de locatie (zie looproute hieronder).

Een fijn alternatief is om op Amsterdam Centraal een OV-fiets te huren en met de gratis pont naar de NDSM te varen. Dan nog een kleine 10 minuten fietsen.

Let op!
Tijden bij benadering. De werkelijke tijden kunnen afwijken. Houd hier rekening mee bij het plannen van je reis. Je kunt je reis van tevoren plannen via:

9292

Overnachten

Ben je op zoek naar een accommodatie in de buurt om te overnachten?
Klik hieronder voor enkele mogelijkheden:

Hotels & BnB’s

Wil je meer leren over systemisch werk en opstellingen?

Ons werkveld is breed en richt zich op bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling, ziekte en gezondheid, onderwijs en maatschappelijke vraagstukken.

Over ons

Ben je nieuw hier of is iets niet duidelijk? Op deze pagina kun je terecht voor veelgestelde vragen, of om door het systemische bos de bomen weer te kunnen zien.

Veelgestelde vragen

Regelmatig delen wij in de vorm van blogs/artikelen onze ervaringen of inzichten die we opdoen tijdens onze werkzaamheden in binnen- en buitenland.

Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.