Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Kenniscentrum

In interactie en uitwisseling ontwikkelt kennis zich vanzelf

Kennis is tegelijk van niemand en van iedereen. Het Bert Hellinger Instituut verzamelt en ontwikkelt voortdurend nieuwe systemische inzichten en kennis. Zo groeien wij samen met mens, organisatie en maatschappij.

Verbreed en ontwikkel ook jouw kennis van systemisch werk 

Kennis bezit je niet, kennis wil groeien.

Uitgelicht

Onze trainer en coaches delen hun laatste beschouwingen en inzichten graag. Kijk, luister of lees – en groei bovenal mee met hun systemische ontwikkeling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

EVENT
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.