Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Aanbod

Systemische kennis als krachtbron voor mens, maatschappij en organisatie

Systemisch werk maakt ruimte voor beweging. Met een nieuwe systemische blik op ieder vraagstuk ontstaat er groei op professioneel, persoonlijk of maatschappelijk vlak. De trainers en coaches van het Bert Hellinger Instituut laten het potentieel van mensen, organisaties en mensen binnen organisaties weer stromen.

Hoe kunnen we jou helpen stromen?

“Ik sta eigenlijk versteld van wat er gebeurde bij de workshop. De diepgang, de vertrouwdheid met zoveel ‘wildvreemde’ mensen en… het resultaat. Prachtig! Een heel mooi bij elkaar zijn als mensen.”

“De training gaf me enorm veel inzicht, perspectief en het vermogen patronen te ontdekken. Daardoor zie ik waar de ruimte voor groei ligt. Dankjewel dat jullie zo’n verschil hebben gemaakt in mijn leven, onze organisatie en onze toekomst. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.”

“Mijn normale werk doen met de systemische bril geeft me nieuwe energie. Ik ben niet meer uitgeput na mijn werk!”

Meer weten over ons aanbod?

Neem contact op met het Bert Hellinger Instituut. Onze trainers en begeleiders denken graag met je mee! 

CONTACT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.