Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

WorkshopSystemisch Leiderschap voor Beginners

Een organisatiesysteem heeft een eigen wil. Ontdek in deze workshop hoe je je team en jezelf als leidinggevende in je kracht zet met systemische kennis en begrip!

Voor wie?

Voor leidinggevenden die willen begrijpen wat onzichtbaar speelt in teams en organisaties.

Doel van de workshop

Systemen leiden ons. Een organisatiesysteem heeft een eigen wil, zo herkennen vele leidinggevenden. Alsof de medewerkers onzichtbaar gestuurd worden in hun weerstand, ziekte of andere stroperigheid die er is. En zelf kun je ook wel eens voelen dat je minder uit de verf komt dan je van jezelf kent.

Wanneer je begrijpt hoe (organisatie)systemen werken en je informatie ophaalt voorbij de analyse en de businessmodellen kun je andere interventies toepassen dan je tot nu toe hebt gedaan.

Programma

In een dag nemen we jou en andere leiders mee in de belangrijkste systemische kennis. Je onderzoekt met verschillende werkvormen hoe jouw organisatie haar eigen wil opdringt. En belangrijker: wat de verscholen boodschap daarvan is, zodat je nieuwe aangrijpingspunten voor handelen vindt.

Toelating

Voor de workshop Systemisch leiderschap voor beginners zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per e-mail de uitnodiging, met hierin alle praktische informatie.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Opleidingen voor leiders

Ben jij een leider en wil je nieuwe tools aan je leiderschapsstijl toevoegen?  Systemic Business School is een aanvullend initiatief van het Bert Hellinger Instituut, geheel gericht op de ontwikkeling en groei van leiders. Ervaren trainers brengen je nieuwe inzichten die alles veranderen. Ontdek hoe je in samenhang met je team en organisatie kunt bewegen.

website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.