Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Agenda

Workshop

Familieopstellingen

Trainer

Sara Boonman

Locatie
  • De Paddestoel
  • Kometensingel 175
  • 1033 BE, Amsterdam
Prijs

€ 275,-

Aantal dagen

2 dagen

Startdatum

18 december 2024

Beschikbare plaatsen

Er is nog plaats voor 3 deelnemers.

Aanmelden
Bekijk alle dagen

Workshop

Familieopstellingen

Inleiding

De workshop Familieopstellingen is een kennismaking met de systemische dynamiek binnen families. Ben je nieuwsgierig naar systemisch werk of hoe het is om representant te zijn? Of heb je een persoonlijk vraagstuk dat je zou willen bespreken? In deze tweedaagse workshop maak je kennis met verschillende aspecten van familieopstellingen. We werken met door deelnemers ingebrachte cases en ontdekken verschillende thema’s binnen het systemisch werk. Door de opstelling van jezelf of een ander te beleven kun je nieuw inzicht krijgen op eigen (onbewuste) vragen.  

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, weleens een familieopstelling willen meemaken en/of een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Doel van de workshop

Na het afronden van de workshop Familieopstellingen:

  • heb je een eerste indruk en ervaring van systemisch werk
  • heb je nieuwe inzichten in je eigen familieachtergrond
  • heb je ervaring opgedaan als representant
  • weet je wat de grondslag van je vraagstuk is
  • is er een nieuwe beweging in gang gezet

Programma

We starten deze tweedaagse workshop met een korte inleiding over systemisch werk. Daarna gaan we aan de slag met opstellingen. Alle ingebrachte cases kunnen behandeld worden. Tijdens het begeleiden van opstellingen zullen de interventies waar mogelijk en gepast hardop geduid worden.

Toelating

Voor de workshop Familieopstellingen zijn geen toelatingseisen. 

Praktische informatie

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze opleiding vrij van BTW.
Aanmelden

2 dagen

18 december 2024
Dag 1: 09:30 - 17:00Sara BoonmanAmsterdam
19 december 2024
Dag 2: 09:30 - 17:00Sara BoonmanAmsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.