Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Inzicht in onbewuste dynamieken creëert beweging

Het Bert Hellinger Instituut helpt jou bewegen op professioneel, persoonlijk en maatschappelijk vlak

Een systemisch perspectief op jouw specifieke vraagstuk

Iedere vraag, ieder probleem heeft recht op een nieuwe, open benadering. Of dat vraagstuk nu op persoonlijk of organisatorisch vlak ligt. Heb jij of jouw organisatie behoefte aan een systemisch perspectief op jouw specifieke vraagstuk? Onze trainers en coaches begeleiden jou met een opstelling, workshop of coaching.

Contact

Maak kennis met het team van het Bert Hellinger Instituut

Het Bert Hellinger Instituut is hét opleidings-, kennis- en onderzoekscentrum voor systemisch werk. Als pioniers in het systemisch werkveld zijn wij gestart met opstellingen en opleidingen in Nederland. Met trainingen, opleidingen en opstellingen dragen wij bij aan de ontwikkeling van vitale systemen in mensen en organisaties.

Over het BHI

Nieuwe systemische ontdekkingen en inzichten

Het Bert Hellinger Instituut deed systemisch onderzoek naar de beweging van burgerinitiatieven. Download of bestel jouw exemplaar van Commons.

Commons

Verrijk jouw systemische kennis

De trainers en opleiders van het Bert Hellinger Instituut blijven ontdekken en ontwikkelen. Verrijk ook jouw kennis met de boeken, blogs, video’s en podcasts in ons Kenniscentrum. 

Familieopstelling op de Wadden

Wil jij kennismaken met de systemische dynamiek binnen families op een van de mooiste plekken van Nederland? Schrijf je dan in voor een workshop Familieopstellingen op Texel!

Naar de workshops

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.