Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Online workshopIn- en uitzoomen op je ZZP-schap

Binnen systemisch werk zijn er organisatiesystemen en familiesystemen. Maar waar sta je als je ZZP’er bent? Eigenlijk heb je zelfs te maken met meer systemen vanuit deze plek, dan wanneer je in een organisatie werkt. Hoe zit het eigenlijk met erbij horen? Hoor je er tijdelijk bij of anders bezien; wat ben je eigenlijk voor je opdrachtgever, welke systemische functie heb jij daar? Of hoe komt het dat je toch iedere keer op een plek komt waar anderen hun handen niet aan willen branden?

Deze verhelderende online workshop laat jou zien wat jouw systemische rol is!

Voor wie?

Voor iedere ZZP’er die zijn werkzaamheden, producten of diensten eens onder de loep wil leggen. Je hoeft geen kennis te hebben van systemisch werk, iedereen is welkom.

Doel van de workshop

Na deze workshop:

  • heb je meer inzicht in je eigen patronen
  • is je zakelijke kompas meer helder
  • heb je meer bewustzijn over je plek
  • heb je meer markt-informatie over je product of dienst
  • heb je meer contact met jouw potentieel
  • heb je kennisgemaakt met de basis van systemisch werk

Programma

De workshop zal online plaatsvinden. Je gaat veel oefenen met de andere deelnemers en er zijn oefeningen die je individueel uitvoert in je eigen ruimte. We werken met het platform Zoom. Voor aanvang van de workshop ontvang je de Zoomlink voor deelname en nog wat praktische informatie, tevens ontvang je het e-book “Tegen de Stroom Mee”.

De werkvormen zijn afwisselend. Soms in duo’s, soms in kleine groepjes, andere momenten met de gehele groep. We raken aan persoonlijke onderwerpen, maar we hebben net zoveel focus op de zakelijke kant. Het is goed om te weten dat we niet helemaal in de systemische theorie duiken, maar we nemen je wel mee in een introductie over systemen.

Toelating

Voor de online workshop In- en uitzoomen op je ZZP-schap zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per e-mail de uitnodiging, met hierin alle praktische informatie.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.