Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

WorkshopOnline opstellingen voor opstellers

In deze praktische workshop Online opstellingen voor opstellers ontdek je hoe jij als systemisch coach of opsteller een online opstelling kunt begeleiden in virtual reality. Waar moet je op letten, waar zitten valkuilen, wat zijn de do’s & don’ts tijdens online opstellingen en welke innerlijke houding vraagt het van jou als begeleider?

Voor wie?

De workshop Online opstellingen voor opstellers is geschikt voor coaches, begeleiders en trainers die een opleiding familie- en/of organisatieopstellingen hebben afgerond of nu volgen.

Doel van de workshop

Deze praktische online workshop geeft je allerlei handvaten en tips & tricks hoe je online een volwaardige opstelling kunt begeleiden met een virtual reality programma.

Programma

We beginnen met de theorie. Daarnaast gaan we oefeningen doen en uiteraard ook online opstellingen.

Om direct aan de slag te gaan krijg bij deelname aan deze workshop 2 weken toegang tot het programma SystemicVR. Dit programma is speciaal ontworpen voor het systemisch werk en een goed instrument om opstellingen te begeleiden.

Toelating

Voor de workshop Online opstellingen voor opstellers vragen we van je dat je een opleiding familie- en/of organisatieopstellingen hebt afgerond of nu volgt.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per e-mail de uitnodiging, met hierin alle praktische informatie.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.