Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

WorkshopStoppen met medelijden

Medelijden met een ander, drijft je weg van jezelf. Hoe kun je zonder mede-lijden van betekenis zijn voor een ander? Boeiende workshop met systemische blik.

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in thema’s als leed, mede-lijden, levenslessen en lot.

Doel van de workshop

Hoe kun je je eigen lessen hebben? Hoe kan het lot wat lichter worden? Hoe kan je van betekenis zijn voor een ander als je stopt met mede-lijden? De kans is groot dat je uit deze online workshop lichter komt, ook al gaat het over serieuze thema’s!

Programma

Deze online workshop is een afwisseling van korte theoretische introducties, zelfreflecties, uitwisselen en oefenen in Break Out Rooms.

Toelating

Voor de workshop Stoppen met medelijden zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per e-mail de uitnodiging, met hierin alle praktische informatie.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.