Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

WorkshopVerdiepingsdag Niet Weten

Wat is Niet Weten? Deze workshop gaat over het voelen, ervaren, uitvinden en verdiepen van het Niet Weten. Voor jou als mens én professional.

Deze dag gaat ook over het Wel Weten. Het één kan niet zonder het ander. Welke plek ze allebei mogen hebben, in jou én in deze verdiepingsdag, zal blijken.

Voor wie?

Deze verdiepingsdag over Niet Weten is voor iedereen die geacht wordt te weten maar juist het niet weten wil toepassen. Voor iedereen die het heerlijk lijkt het eens niet te hoeven weten. Voor iedereen die misschien angst of oordeel voelt bij niet weten.

Doel van de workshop

Wat is Niet Weten? En waarin verschilt dat van het ‘Wel Weten’, of ‘Ik weet het even niet?’ Wat heb ik er eigenlijk aan als begeleider? Kun je het ‘inzetten’, als zijnde een vaardigheid? Hoe kom ik daar? Daar gaat deze workshop over.

Programma

Er is geen ‘vast’ programma. Het Niet Weten leidt ons door de dag, waarbinnen er veel mogelijk is. Een persoonlijke casus, mini opstellingen, een plenaire meditatie, een maatschappelijke opstelling, zelf begeleiden, een gesprek en nog meer van wat we (nog) niet weten.

In de onverdraaglijkheid rusten. Of eraan voorbij komen. Vertrouwen op het Niet Weten. Wat misschien weer leidt tot Weten. Misschien…

Toelating

Voor de workshop Niet weten zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per e-mail de uitnodiging, met hierin alle praktische informatie.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.