Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Augustus: Oklahoma

Inleiding door Barbara Hoogenboom

Voorafgaand aan de voorstelling op 23 maart 2024 in het Amsterdamse DeLaMar theater houdt Barbara Hoogenboom een inleiding over familiebanden vanuit systemisch perspectief.

Barbara is een van de eigenaren van het Bert Hellinger Instituut Nederland en behalve dat zij leidinggeeft aan dit instituut, is zij familie- en organisatieopsteller, trainer en coach.

Tijdens de inleiding vertelt Barbara meer over hoe familiedynamieken een rol spelen in alledaagse relaties, niet alleen die met familieleden, maar ook die met je partner en op het werk. Want onze persoonlijke achtergrond en familiehistorie beïnvloeden ons gedrag als volwassene onherroepelijk…

Knap geregisseerd,
uitmuntend gespeeld

De Volkskrant
****

BEKIJK DE TRAILER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.