Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Boeken

Boek

Tegen de Stroom Mee

Waaier

Barbara Hoogenboom, Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder|2018|1 Blz.

Barbara Hoogenboom, Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder hebben hun beste vragen gebundeld in deze waaier. Geordend naar thema waar je mee te maken kunt hebben. 224 Vragen verdeeld over 46 thema’s. Iedere vraag heeft de potentie je een stap verder te helpen.

Op de andere zijde worden de vragen toegelicht. Bijvoorbeeld in een omschrijving wanneer je kunt verwachten dat een probleem systemisch is.

De waaier heeft een handige sleeve waardoor je het makkelijk in je tas mee kunt nemen.

 

Barbara Hoogenboom, Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder zijn in binnen- en buitenland dé autoriteiten op dit onderwerp. Veel van wat we nu weten over organisaties op systemisch niveau, is ontdekt en heeft vorm en taal gekregen door het Bert Hellinger Instituut Nederland. Stam en Hoogenboom zijn resp. oprichter en eigenaren van dit toonaangevende instituut. 

Bestel bij noorderlicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.