Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

WorkshopPotentieel

In de workshop Potentieel benaderen we potentieel met een systemische blik: waar zitten blokkades, liggen verwachtingen te hoog of zijn gevolgen te spannend? Potentieel vraagt erom geleefd te worden en iets te bewerkstelligen in de samenleving. In deze tweedaagse workshop bekijken wij hoe het potentieel benut kan worden door individuen, teams, organisaties, bedrijven of de samenleving als geheel.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die potentieel wil laten stromen. Misschien merk je (onbewust) dat jouw persoonlijk potentieel niet benut wordt of wil je onderzoeken waarom jouw bedrijf of team niet tot volledige bloei komt. Iedereen is welkom met de vraagstukken die hij of zij inbrengt.

Doel van de workshop

Na het afronden van de workshop Potentieel heb je:

  • de systemische kijk op potentieel leren kennen
  • kennisgemaakt met opstellingen, door deel te nemen aan/getuige te zijn van cases van anderen
  • een mogelijk inzicht in je eigen vraagstuk
  • contact gemaakt met je eigen potentieel

Programma

In deze tweedaagse workshop kijken we vanuit een systemische benadering naar potentieel. We onderzoeken waar blokkades zitten of verwachtingen te hoog gespannen zijn, middels oefeningen voor alle deelnemers. We werken daarnaast met een aantal cases van de deelnemers. Geef bij je aanmelding even aan of je zelf graag een case wilt inbrengen.

Toelating

Voor de workshop Potentieel zijn geen toelatingseisen.

Bijeenkomsten tijdens Covid-19-pandemie

Het Bert Hellinger Instituut doet er alles aan om de richtlijnen vanuit de overheid ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19 zo goed mogelijk op te volgen. We werken steeds zoveel mogelijk conform de laatst bekende richtlijnen en mogelijkheden. Lees de actuele informatie over Covid-19 en het BHI en/of neem persoonlijk contact met ons op.

Praktische informatie

Gespreide betaling is mogelijk zonder meerkosten. Voor het maken van afspraken omtrent gespreide betaling kun je contact opnemen met de administratie via info@hellingerinstituut.nl.

Het Bert Hellinger Instituut is opgenomen in het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Daarom is deze workshop vrij van BTW.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.