Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Blogs

Sandra Hardenberg

Is mede-eigenaar & bestuurder bij het Bert Hellinger Instituut Nederland.

Profiel
5 mei 2022| Overig

Een kijkje achter de schermen: een gezicht achter het mailbericht

Wij zijn Lisa Djasmadi en Zazet Delis, samen zijn wij verantwoordelijk voor de cursistenadministratie. Alle vragen via de mail, en telefonisch, komen in eerste instantie bij ons terecht. Dus heb je vaak mailcontact met info@hellingerinstituut.nl? Dan hebben we elkaar waarschijnlijk al regelmatig digitaal gesproken. We beantwoorden (veelal) praktische vragen, verwerken inschrijvingen en bieden verdere ondersteuning waar nodig. Door de omgeving waarin we werken, horen we vaak jullie persoonlijke verhalen. Het is voor ons fijn om te weten wie er schuilgaan achter de voor- en achternamen in ons cursistenadministratie systeem, het maakt ons werk persoonlijker en daardoor interessant. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter de namen onderaan elke e-mail? Wie zijn Lisa Djasmadi en Zazet Delis?

Mijn naam is Lisa Djasmadi. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee dochters Imogen en Yade. Na zowel in Utrecht als Den Haag gewoond te hebben ben ik weer terug in het Hoge Noorden en woonachtig in het centrum van Groningen. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin. Verder ben ik een boekenwurm, theeliefhebber en Pilates fan. Samen met Zazet ben ik het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen over opleidingen, workshops en coaching. Het persoonlijk contact met cursisten is een van de leukste aspecten van mijn werk. Met zoveel leergierige deelnemers in opleidingen en workshops en betrokken collega’s is het Bert Hellinger Instituut een inspirerende plek om te werken.

Mijn naam is Zazet Delis, 28 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en viervoeter(tje) in mijn geboortestad Winschoten. Als student heb ik een aantal jaren in Groningen gewoond. Maar ondanks de belofte aan mezelf om nooit meer terug te keren, ben ik gezwicht door mijn vriend en de relatief goedkope huizenprijzen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een podcast te luisteren, voornamelijk true crime. Boeken lees ik eigenlijk alleen tijdens vakanties, dan lees ik ook direct genoeg om mijn jaargemiddelde enigszins op te schroeven. Verder sport ik regelmatig om de heerlijke lunches van Rudolf enigszins te compenseren. Sinds augustus 2021 ben ik de cursistenadministratie van het Bert Hellinger Instituut komen versterken. Na het uitzwaaien van mijn studentenbestaan, was ik enige tijd zoekende naar de juiste plek. Eenmaal geland bij het BHI heb ik mijn draai ontzettend snel gevonden. Alle mensen hier zijn vriendelijk, warm en bovenal kundig in dat wat ze doen. De variëteit aan mensen en bezigheden, maakt het werk leuk en afwisselend.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.