Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Workshops

Verrijk jouw kennis met systemisch inzicht

De workshops van het Bert Hellinger Instituut verrijken jouw persoonlijke wereld, maatschappelijke functie of professionele werkveld.

 

In onze vaste workshops maak je kennis met de basis van systemisch werk en leer je de invloed van dynamieken in organisaties of families herkennen. In ons wisselende aanbod workshops en opleidingen bieden wij daarnaast ruimte aan nieuwe ontwikkelingen, inzichten of lesmethoden. En wil je samen met onze ervaren trainers onderzoeken, leren en groeien in het systemisch werkveld? Dan ontmoeten we je graag in ons Systeemlab!

 

Ontdek onze vaste workshops

“Wat een bijzondere en mooie dagen tijdens mijn workshop op Texel! Het inspireerde me en maakte me blij om mijn trainer vol overgave bezig te zien.”

“Het samenzijn met zoveel mensen deed me goed. Het delen van geworstel, humor, mens-zijn en liefde, geeft wijsheid, moed, perspectief, groei.”

“Ik heb geleerd om breder te kijken. En de vraag te stellen: ‘Zou het kunnen zijn dat…’”

Meer weten over onze workshops & opleidingen?

Neem contact op met het Bert Hellinger Instituut. Onze trainers en begeleiders denken graag met je mee!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch bewustzijn geeft inzicht in het waarom van ons zijn en doen. Met familieopstellingen en organisatieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Ook werken we rechtstreeks met organisaties die willen leren over hun onderstroom. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

SYSTEEMLAB
Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.