Het fundament van systemisch fenomenologisch werk

Corona

Ons beleid ten aanzien van het coronavirus

Wij volgen de richtlijnen van de overheid op. Dit betekent dat we de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen volgen. In het kort: was vaak en goed je handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen bij twijfel. Op locatie zorgen we voor voldoende ventilatie, zowel door de luchtventilatie (waar mogelijk) als door ramen te openen (neem een extra vestje of sjaal mee voor de zekerheid).

Op onze eigen of in privé gehuurde locaties zijn we niet gehouden om om een coronatoegangsbewijs te vragen, maar zullen we wel aan iedereen bij aankomst op de locatie vragen een sneltest te doen. Deze test wordt door het Bert Hellinger Instituut verstrekt. Ook ons personeel en de begeleiders testen zich dagelijks.

We kunnen ons goed voorstellen dat er onder onze deelnemers verschillende behoeftes zijn, o.a. qua afstand houden en qua gebruik van mondkapjes. We zullen aan het begin van de activiteit met de deelnemers afstemmen wat deze behoeften zijn, waarbij we ervan uitgaan dat elkaars wensen gehoord kunnen worden. We vragen alle deelnemers mee te werken aan de wensen van degenen voor wie het belangrijk is om afstand te houden en/of een mondkapje te dragen.

Wil je meer lezen over hoe wij omgaan met Covid, kijk dan hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij sturen maandelijks de nieuwste blogs, vlogs en ons cursusaanbod via onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf je in.

Inschrijven

Over het Bert Hellinger Instituut

Mensen zijn altijd in ontwikkeling. Met elkaar, zonder elkaar. In families, in teams, in organisaties. Het systemisch denken maakt ons bewust van het waarom van ons zijn en doen. Met organisatieopstellingen en familieopstellingen ontstaat ruimte voor beweging. Het BHI geeft opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van systemisch werk, opstellingen, leiderschap en coachen. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij.

Voor aanstormende en gevestigde leiders. Een initiatief van het Bert Hellinger Instituut.